CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

hye... 
first time niyh nak join contest cm niyh..... 
contest ini dibuat oleh Farzana Farzanto... 
Btw, nie syarat2 untuk anda semua join contest nie ekh... :)


syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.



Takkan bace je ? Komen lah sekali :)

2 white rose(s):

nelly said...

memang lawa blog kamu ..
=)

moga berjaya

=)

Nurathirah Ahamad said...

@nelly

Thnx nelly..... ini semua atas bantuan kawan2..... blog nelly pun cantek jugak ;)

Copyright © All Rights Reserved TILIN-TILIN-TYRA.BLOGSPOT.COM Design and Edit by ANN MOHD