Oh sakitnye!!!!!

Hye semua!!!!
Hari ini tira pegi kelas macam biase saje... 
Tetap dengan semangat baru yg sangat berkobar2... 
Tapi agak sedih sikit la, huhuhuh :(
Sebabnye, kaki tira sakit..... 
terpelecok lagi utk sem niyh.... 
Sem lepas pun same jgk... Terpelecok... 
Tak tahu la nape jd cm niyh... 
Utk sem nie tira terpelecok sebab tak warm up mase jogging ptg semlm... 
Ingat oke la kan kalo tak warm up tapi lain pulak yg jadi.... Oh, sakitnye...
Walau mcm mane pun, tira oke saje..... 
Tadi pun dah pegi pusat kesihatan UiTM... 
Doktor dah bagi ubt... hehe.... mlm nanti kene la sapu ubat tu.... 
Ann,, rumates ku... pasti akan tolong balut2 kan.... Thanx Ann... Muahhxx!!!! :)

Takkan bace je ? Komen lah sekali :)

10 white rose(s):

Ateynmohd said...

hahaa ! dun wory ! i kan biro balot2..hahaha ~

tenangsudey said...

wah ye ke.... kalau macam tuh. kene sapu minyak panas ke kan...

biasanya kalau masa baru2 kena terpelecok tu lain kali maybe leh letak ice dlu....

supaya x teruk sgt..


selamat menjalani semester baru


gud luck

MéuzAngelo™ XXIII said...

MC dapat tak? hehe

lagi best kalo buat satu paragraph dalam dua tiga ayat, kemas sikit.. ;)

amie said...

lepas ni cik kena rajinlah ber"warmup" dahulu sebelom berjogging yeks..

haha..saya ni da lama tak jogging ni..tah kuat lagi ke tak..

ceghap said...

erk... tak warmup leh terpelecok? erk.. klu warm up tak terpelecok ke? u la... jogging pakai la kasut sukan..ahaha jgn pakai heels :p

Nurathirah Ahamad said...

@Ateynmohd
hehe... go go biro... biro balot2... yeahhhh ! ! ! !

Nurathirah Ahamad said...

@tenangsudey
hehe... thnx 4 the tips.... tp tira ta ingat pun na letak ice tu.... :) btw, thnx yaw...

Nurathirah Ahamad said...

@MéuzAngelo™ XXIII
hehe..... tak mintak mc pun..... syg na tinggal kls.... sem baru lagi kn..... semangat pun berkobar2.... weeeee~
thnx, 4 the tips yaw....

Nurathirah Ahamad said...

@amie
oke2..... lepas nie mmg tak akn lupelah untuk berwarm up :D

Nurathirah Ahamad said...

@ceghap
heeee.... mungkin sbb dah lame tak jogging kot.... ala, mane ad pakae heels.... :D

Copyright © All Rights Reserved TILIN-TILIN-TYRA.BLOGSPOT.COM Design and Edit by ANN MOHD