Photoshoot ? Oh no !

Assalamualaikum :)

Dah lama sangat rase nye tak publish ape-ape post kat blog ni.  Blog ni pun dah berhabuh bagai dah.  Sibuk la bila dah masuk part four ni.  Macam-macam nak kene buat plus tak de idea jugak la kan.  Ni tira nak share something la. Sesuatu yg sangat lah baru dan tak pernah pun tira buat sebelum ni.  Baru-baru ni, dalam 2 minggu lepas, roomates tira ade la ajak tira utk photoshoot.  Untuk suke-suke je pun, aishhh.  Memang malu tapi mahu la kan.  Tira memang teringin jugak nak merase photoshoot dgn camera canggih-canggih plus diambil oleh photographer yg profesional kan.

Dipendekkan cerita nye, dlm pukul 1 mcm tu, roomates tira terus ajak photoshoot esok ptg okey.  Dengan tak de baju, blur giler la tak tahu nak pakai baju ape kan.  Kiteorg pun buat sistem barter la, saling pinjam meminjam baju diantara satu sama lain.  Okey, ni hasil daripada photoshoot tira yg buat kali pertamanya :) credit to Pokli and their crew from garagephotgrapher 


This is my lovely roomates+bestfriend. Ann Mohd :)










Yg baju biru itu ditgh tgh itu bukan menjadi rebutan kami ye. Dia adalah classmate kepada bestfriend tira. Peace :)

Takkan bace je ? Komen lah sekali :)

2 white rose(s):

Cikgu Fikri said...

wah...
nice shot..
sakan semua posing yer..
cam tanah melayu next top model..
huhuhhuh :)

Nurathirah Ahamad said...

@Cikgu Fikri hehehe:) percubaan pertama je ni cikgu fikri

Copyright © All Rights Reserved TILIN-TILIN-TYRA.BLOGSPOT.COM Design and Edit by ANN MOHD