SAMA2 DEMAM !!!!!! OH NO

Assalamualaikum...
Hye readers.....



Ini kisah yg terjadi semalam tapi baru dapat ceritakan hari ni.... Semalam kan, besday seseorg nie.... Seorg yg ada daya penarik yg mampu menarik perhatian tira... huhu.... Tira agak rapat la dgn dy... Ktorg kwn pun dah lame... Campur, darab, tolak, bahagi semyua ade lah dekat 5 tahun... berkwn agak lame lah, tapi baru tahun lepas dpt jumpe... memang excited lah mase itu kan.. Tapi ta pe... Lupa kn tntng perasaan excited tuh..... :)

Haa.... nie baru betul nak cerite... Semalam kan besday dy... Tira wish la kan,, tepat2 kul 12 nih... heheh... pagi esoknye tira ingat dapat la borak2 dgn dy tp last2 dy demam.... elok lah tu... tira pun demam jugak... memang dua2 ta bermaya lah kira nye...

Tapi apa2 pun tira memang syglah relationship ktorg nih.... Kalo lah kan, one day dy dah ad someone special.... tira harap sangat lah yg dy ta kn lupakan tira... huhu.... harap2 tira ad tmpt yg khusus di hati dy wlaupun hakikat nye dy dah di milliki sekalipun... :)

Okey,, itu saje yg tira na crite... Love all readers...muahhhhhh ;)



Takkan bace je ? Komen lah sekali :)

8 white rose(s):

~SYAZ~ said...

wahh~~
so swett~~
comel2..
dua2 demam same ni..
ape kess???
hehehe...
ape2 pon syaz doakan dua2 cepat sembuh la..
and ur relationship kekal smpai akhir hayat..
pergh ayat nak best je ann syaz ni..
ngeh3..

MiMie AddNin said...

hye tira..
comey sgt blog ni..kelip2 je cm bintang..hehheh!! nnt jenguk blog saye tu bace la entri psl nk tmbah side income utk blogger..sy dh wat..ak la as side income..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/nak-side-income.html

Nurathirah Ahamad said...

@~SYAZ~

hehe... dah plan same2 kot na demam togther2... hehehe :)
ameen,,InsyaAllah kekal :)
comment anda dihargai ;) wewewe

Nurathirah Ahamad said...

@MiMie AddNin

hye... thnx :)
oke,, if tira berminat tira roger2 mimie kt blog mimie okeyh....

loneeyJNH said...

hehe. wahhh2, special sungguh insan itu ye? :)
good luck :)

Nurathirah Ahamad said...

@loneeyJNH

hehe... my special friend tuh jas.... :) lame tu kenal....

Si DauN CeRi said...

waaa... beruntung kwn awk tu sbb dpt membe yg sgt appreciate die mcm awk.. hehe

smuge relationship awk tu diredhai Allah ye..amin.. :)

Nurathirah Ahamad said...

@Si DauN CeRi

hehe.....:) thnx si daun ceri... harap2 relationship kitorg berkekalan lah..... ameen ;)

Copyright © All Rights Reserved TILIN-TILIN-TYRA.BLOGSPOT.COM Design and Edit by ANN MOHD