CINTA ??????

Assalamualikum..... Hye semua..... 


Tajok yg tira tulis kat atas adalah cinta..... 
Semua org pasti akan jatuh cinta ataupun putus cinta....
Erm,,, dicintai dan menyintai itu lumrah la kan.... 
Bukan saje jatuh cinta pada org tp pada bende bukan hidup pun ade gak.... 
Macam skrg niyh, tira sedang jatuh cinta pada blog..... 
Tgh berkobar2 nak tahu ape itu blog :)

Oke, cinta pada manusia ye.... 
Sejak kecil lg kita dah jatuh cinta sebenarnya... 
Cinta yg tira mksodkn tu adalah cinta pada parent kita sendiri.... 
Sejak kecil dyorg yg jage dan didik kita kan.... 
Kita dah sah2 lah jadi cinta hati mereka yg tak ternilai harganye.... ILOVEYOUABAHMAMA......


Tira and mama


Mama and abah tira...

Second, cinta pada rakan2.... 
Lumrah manusia mmg lah kene berkwn kan.... 
Mane kita boleh survive sorg2 kat sekolah ataupun U kn.... 
Jadi kita sentiasa akan berkwn dgn mcm-mcm jenis kwn.... 
Yang rapat dan baik dgn kita tu  of cos lah jadi kita punye bestfriend kan...... ILOVEALLMYFRIEND........


Pic nie mase tira form 4... skol tira ade join persembahan bg sambutan merdaka... miss this moment... 

Pic nie diambil sehari before tira dan kwn2 ambik spm 2009

Nie kwn tira... sorg tak ade... wan... tape,, nanti tira upload ye... sory wan,, mase nie dy ad kls :)
Heheh.... Nie membe tira yg sengal.... Diana,,Wan,,Anis... Waktu nie jenjln kat midvelly,, krol tak dpt join sbb PLKN....  sory krol... kitaorg keluar tanpa ko..... huhu... 


  • Nie semua pic dgn kawan2 lame.... mse skol dulu... walaupun tira dah ad kawan baru dkt U nie,, tira still tak lupe korg ok.... :)

Cinta pada insan yg menyayangi kita selain dari ibubapa, rakan-rakan mahupun family.. 
dah tentu pada seorg yg bile kita pandang dy,, kita akan rase woooooowwww.... jantung berdebar2,, muka mula merah2,, tunduk2,, tp bila dah hilang dari pandangan terus rase exicted dan tercari2 :)  heheh.... 
tira pun skrg ni ta ad lah fall in love cume minat2 tu ade lah kan....
 mcm tu je... oke,, tp yg plg penting cinta pada pencipta kita :)


Takkan bace je ? Komen lah sekali :)

4 white rose(s):

jasmiza said...

hee :)
jatuh cintaaaa. <3 <3 <3

Nurathirah Ahamad said...

@jasmiza

hehe...... :) jatuh dgn siapekah jas ? ;)

~SYAZ~ said...

hehehe..
suke bace entry yg ni tira..
cinta pada pencipta tu yg penting..
cinta yg tuuttt. . .
tu nnty2 la dulu..
sekarang tengah study lagi kan??
ngeh3..
iye2 je syaz ni..
=)

Nurathirah Ahamad said...

@~SYAZ~

:D betol itu syaz....
suka plus minat tu bole lah kan....
nak serius blkg kira.... :)
heheh....
same2 kita mencipta kejayaan utk diri sendiri baru fikir yg tut tut....
baru dpt restu ma ayh kan ;)

Copyright © All Rights Reserved TILIN-TILIN-TYRA.BLOGSPOT.COM Design and Edit by ANN MOHD