Outing yang sangat seronok

5 Januari 2011. . . . .

           Ini kisah yang jadi semalam. Tira baru dapat post hari ini. Lewat sehari la kan. Memang syok la keluar dengan Ann, Zue and Syaz. Masing-masing memang excited habis, nak-nak lagi part yang ambik pic. hehe ; )

           1st sekali part drive kerete.
Zue yang drive kerete sewe tu. Disebabkan yang lain tak ade lesen kan. Zue je la yang layak untuk bawak kiteorg pegi karaoke. :) Zue drive ok la tapi part reverse tu kelakar habis. Tira ini memang cuak giler tengok dy time nak reverse tuh. Haha. Sebaik la selamat pegi and balik. Thanx Zue sebab sudi nak bawak kiteorg.

           Ini mase karaoke tau,
Masing-masing memang excited la kan nak meyumbangkan 3 or 4 lagu. Dah lame tak karaoke, macam itu lah. Nak-nak lagi tira ini, memang suka nyanyi2 niyh. Ann and Syaz tak payah crite la kan. Memang dyorg nyanyi lagu yang high pitch punye.  Lagu leleh2, rock, tak lupa lagu Lelaki Cadangan. Ha, lagu Lelaki Cadangan ni, Zue yang bawak. Memang comey2 jew. : D

           Dah penat pegi beach kiteorg singgah la pegi Pantai Batu Burok. Kat situ memang cantik giler view dy. Then apa lagi, snap2 pic la jawabnye kan. Nanti tira upload kekyh pic nye. : )


Hehe... Kat Pantai Batu Burok..Tak ade keje jew maknenye nih.... Love it.... :D
Name tira sendiri....
My best rumates... Ann :)
Zue and Syaz.... Love them
Mase karaoke nie... Nyanyi tak lame mane... Pose je lebih.... pape pun memang best sgt
Tira, Syaz, Ann
Sayang mereke sangat ;)
Tira... Alo, senget gler.... Kelakar je :D
Zue and Tira mase otw nak ambik kerete sewa :)


Takkan bace je ? Komen lah sekali :)

3 white rose(s):

~SYAZ~ said...

best noxx!!
syaz suke sgt..tapi ponat dye x yah cakap la..
nty uplod gambar banyak2..
hehehe
best2 :D

Nurathirah Ahamad said...

heheh...
tira tak smpt lg upload pic nok....
tape2... nt da upload syaz jgn lupe singgah ye at blog tira.... :)

Ateynmohd said...

nak komen lahhh ! comeyl2 pic kte semua !

Copyright © All Rights Reserved TILIN-TILIN-TYRA.BLOGSPOT.COM Design and Edit by ANN MOHD